Ankara Günlük Kiralık Ev 0312 285 6005 - Çankaya - Ankara | Emlak İşleri Sektörünün Firmasıdır.Vezirportal.Com


Ankara Günlük Kiralık Ev 0312 285 6005
Emlak İşleri Sektöründedir.

Ankara Günlük Kiralık Ev 0312 285 6005 Firma Kodu : 1744 

Firma Tanıtım

 Ankara Günlük Kiralık Ev  Ankara’da ev,ofis,Ev ve daireler için günlük ve ya kısa  süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır.Güvenilir,müşteri odaklı,ilkeli bir kuruluştur.Firmamız ;konukları için nezih,hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.Türk aile yapısını,değerlerini ve misafir perverliğini  profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir. İş adamlarının ,firma ziyaretçilerinin, fuar dönemi ve kongre zamanlarında , tedavi amaçlı, vize işlemleri için eğitim, mezuniyet ,askeri yemin  töreni ,gibi özel günlerde bu şehirdeki evinizin anahtarı bize emanet.

Firma Bilgileri

Yetkili Kişi: Hakan Korkut Gunsur
Adres: Nasuh Akar Mah 1400 Sok No: 16/3 Balgat Çankaya / Çankaya - Ankara - Türkiye
Posta Kodu: 06520
Telefon(lar): 03122856005 -
Fax - Cep: 03122856107 - 05492856005
Web Site: http://www.ankaragunlukkiralikev.com/
E-Mail: bilgi@ankaragunlukkiralikev.com
Toplam Ziyaret: 5050
Yorum Sayısı: 0
Kayıt Tarihi: 18.7.2016 12:54:14

Sayfa Araçları
 
 

Bu Reklamın Süresi Dolmuştur.

Reklam Ayarlarınızı Düzenleyiniz.

Ankara Günlük Kiralık Ev 0312 285 6005 Anahtar Kelimeleri

Ankara Günlük Kiralık Ev, Ankara Günlük Kiralık Apart, Çankaya Günlük Kiralık Eşyalı Daire,

Yazılan Yorumlar - Sizde Yorum Yazabilirsiniz


Henüz Yorum Yazılmamıştır...
|
|
|
|
|
|
Telif Hakkı 2012 Vezirportal.com a Aittir. Her Hakkı Saklıdır.


Vezirportal.Com adresi üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler izinsiz kullanılamaz.

www.vezirportal.com 'a giriş yapan bulunan ziyaretçiler, firmalar YASAL UYARI'yı ve Alt Taraftaki Uyarı 1 ve Uyarı 2 'yi Kabul Etmiş Sayılır.
UYARI 1 : www.vezirportal.com Sitesinde Yayınlanan Firmaların, Resimleri-Fotoğrafları, Telefon Numaraları, Adresleri, Ürün İlanları ve Diğer TÜM İçeriklerinin, Bilgilerinin YASAL Sorumluluğu Kayıtlı Firma'ya Aittir.İstenildiği Zaman Firma ile ilgili Tüm Bilgiler Silinecektir.İletişim Bölümünden Ulaşabilirsiniz.
UYARI 2 : Vezirportal.Com Websitesi içeriğinde yer alan firmaların bilgileri, telefon numaraları ve adresleri reklam amaçlıdır.Hiç bir Firma'dan Ücret Talep Edilmemektedir ve Ücret Alınmamıştır.Vezirportal.Com'a Eklenen Firma Bilgileri, Sitemize Giriş Yapan Ziyaretçiler veya Firma Sahipleri Ücretsiz Reklamlarını Yapması İçin, İzinsiz Kendileri Tarafından Ekleyebilmektedir.Bu yüzden Vezirportal.Com hiç bir şekilde YASAL sorumluluk kabul etmemektedir. Eğer Reklamını yani bilgilerinin silinmesini isteyenler iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirler. Vezirportal.Com Yönetimi...

Firma ekle, ücretsiz firma ekle, ilan ekle, firma rehberi,Firma, Firma ekle Ücretsiz ilan ekle, Bedava firma ekle,ücretsiz ilan ekle, ilan ekleyin, firma siteleri, firmasal reklamlar, ücretsiz firma scripti, link ekle, site ekle, firma ara, rehber sitesi, firmalar rehberi, şirket ekle,işyeri ekle, Türkiye reklam rehberi, istanbul reklam rehberi, rehber dizini, dizin rehberi.
Bu web sitesi, www.google.com hayranıdır.

Bu siteden en iyi görüntüyü 1024*768 ve üzeri ekran çözünürlüğünde alabilirsiniz. Tavsiye edilen internet tarayıcımız Mozilla Firefox'dur.

Sayfanın Yüklenme Zamanı : 5,302979 saniyedir.

Sayfayı Tekrar YükleSayfayı Yenileyerek Yükle