Bu Reklamın Süresi Dolmuştur.

Reklam Ayarlarınızı Düzenleyiniz.
  Avast Free Antivirus 2015 10.2.2218 Google Arama
Avast Free Antivirus Artı Yönleri + Ücretsiz kullanım. + Grafiksel Türkçe arayüz. + Bulut tabanlı koruma. + Uzaktan erişim desteği + Dosya saygınlığı. Avast Free Antivirus Eksi Yönleri - Ücretsiz kullanımda kayıt olma mecburiyeti.

Avast Free Antivirüs ile Bilgisayarınızı Virüslerden ve Kötü Amaçlı Dosyalardan Ücretsiz Koruyabilirsiniz

Avast Free Antivirüs 2015, milyonlarca kişinin bilgisayarını korumak ve verilerini güvende tutmak için tercih ettiği Avast programlarının ücretsiz versiyonudur.
Her sene yeni ve geliştirilmiş özellikler ile karşımıza çıkan Avast Antivirüs programları bilgisayarlarımızı korumak için pek çok güvenlik önlemi sunmaktadır. Şüphesiz en iyi anti-virüs programlarından bir tanesi olan Avast artık sade bir anti-virüs programı olmaktan çok daha fazlası.
Tarayıcılarınız üzerindeki araç çubuklarını silebilen, bilgisayarınızdaki yazılımların güncellemelerini kontrol edebilen, bilgisayar performansınızı test ederek optimizasyonlar yapabilen, güvenlik taramaları yaparak zararlı dosyaları silmenizi sağlayan Avast Free Antivirüs programının 2015 versiyonunu Tamindir üzerinden güvenle indirebilirsiniz.
Programın Özellikleri:
Ev Ağı Güvenliği Yeni!
Avast 2015 versiyonlarının yeni özelliklerinden bir tanesi olan ev ağı güvenliği sayesinde tek bir tıklama yaparak ev ağınızı potensiyel tehlikelere karşı taratabilirsiniz. Bu sayede ağınıza yada yönlendiricinize karşı gelecek saldırılar tespit edilerek engellenebilir. Bilgisayarlarınızı koruyabilmek için geliştirilen yeni özellik sayesinde koruma seviyenizi daha da arttırabiliyorsunuz.
Güvenli HTTPS Taraması Yeni!
2015 versiyonlarda karşılaşacağınız yeni özelliklerden bir tanesi de güvenli https site staramaları. Web kalkanı teknolojisi sayesinde HTTPS sitelerini zararlı ve tehdit edici içerikler için tarayarak kendi güvenli siteler listenizi oluşturabilirsiniz. Bu sayede sık kullandığınız banka veya benzeri siteleri güvenli listeye ekleyerek tarama yapmadan giriş yapabilirsiniz.
Tarayıcı Temizleme Geliştirilmiş!
Yeterli bilgisayar ve internet kullanım bilgisine sahip olmayan kullanıcıların en çok dert yandığı sorunlardan biri olan arama çubuklarını Avast Free Antivirüs 2015 ile kaldırabilirsiniz. Sadece sıkıcı olmakla yetinmeye bu araç çubukları (toolbar) aynı zamanda sizin ile ilgili tüm bilgilere erişerek, bu bilgilerin reklamcılara ulaşmasını sağlıyor.
Avast Browser Cleanup sayesinde istenmeyen araç çubukları ve arama ayarlarını sıfırlayarak, tarayıcılarınızı ilk indirdiğiniz gün gibi temiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Antivirüs ve Anti-Malware Geliştirilmiş!
Bilgisayarınızı virüs ve zarar verme amaçlı dosyalardan korumada oldukça başarılı olan Avast programlarının bu özelliği daha da geliştirilerek, bilgisayarınıza virüs bulaşmasını neredeyse imkansız kılıyor.
Güncel olarak yenilenen virüs veritabanı sayesinde tüm zararlı virüslere karşı maksimum koruma sağlayan Avast Free Antivirüs 2015, Dünya'nın en güvenilir antivirüs programlarından bir tanesidir.
Akıllı Tarama Teknolojisi Yeni!
Yeni özellik sayesinde sadece tek bir tıklama ile bilgisayarınızdaki hacker tehlikelerini, yazılım güncellemelerini, ev ağı güvenliğinizi ve bilgisayar işletim durumunu tarayabileceksiniz. Böylelikle tek bir tarama ile bilgisayarınızın, modeminizin ve yazılımlarınızın durumunu kolayca kontrol edebileceksiniz.
Avast Free Antivirüs 2015'in en güzel özelliklerinden bir tanesi olan akıllı tarama özellikle bu tür programları kullanmaya alışık olmayan kullanıcılara çok büyük kolaylık sunuyor.
Yazılım Güncelleme Geliştirilmiş!
Güncel olmayan yazılım ve programlar hackerların en çok sevdiği şeyler olmasına rağmen, pek çok bilgisayar kullanıcısı bu konuya özen göstermez. Bir programın yeni versiyonunun çıkması, eskisinde bulunan açık yada güvenlik sorunlarının kapatıldığı anlamına gelir. Bu nedenle kullandığınız yazılımların her zaman güncel olması hem sizin hem de bilgisayarınız yararlıdır.
Geliştirilen yazılım güncelleme özelliği sayesinde, bilgisayarınızda güncellenmesi gereken bir yazılım olduğunda bundan haberdar oluyorsunuz.
Avast Hesap Entegrasyonu Geliştirilmiş!
My Avast olarak oluşturacağınız hesap sayesinde tüm korunan cihazlarınızı Avast program konsolu üzerinden kontrol ederek yönetebilirsiniz.
Yeni cihaz ekleme, öne çıkan özellikler ekleme ve cihazlarınızın durumunu kontrol etme gibi özelliklere sahip olan My Avast sistemi 2015 versiyonunda daha da geliştirilerek kullanımı kolay hale getirildi.
Program üzerinden My Avast hesabınızı kullanarak ücretsiz ürünler elde edebilir, arkadaşlarınızı davet ederek geliştirmeler yapabilir ve ürünleri kullanabilirsiniz.
Tüm Dünya üzerinde 200 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Avast programlarının başarı sebeplerinden bir tanesi bu kadar çok kullanıcıya sahip olmasına rağmen hepsinin tepkilerini ve isteklerini dinleyerek bu yönde adımlar atıyor olmasıdır.
Geri bildirim olarak alınan tüm bilgileri değerlendiren Avast kullanıcılarına sürekli daha iyi hizmet vermek ve daha güvenli bir koruma sunmak için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
2015 10.2.2218 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler:
  • Sistemin yeniden başlatılmasından sonra daha hızlı açılması
  • Program yükleme sırasında Skype kurulumu da yapabilme
  • Dosya sistemi koruma güncellemeleri yapıldı
  • Geliştirilmiş yükleme kayıtları
 
Tarih
:
03.06.2015
Kategorisi
:
Tüm Programlar
İndirilme Sayısı
:
10
Yorum Sayısı
:
0
Ekleyen
:
Site Editörü
Içerigi Paylasin Butonu
EkleBunu Sosyal Paylasim Butonu
 

 Kategorideki Diğer Dosyalar
 UnHackMe Full 7.20 Build 440 İ
 IObit Malware Fighter Pro 2.4.
 RegRun Security Suite Premium
 ProgDVB Professional Full 7.06
 Advanced RAR Repair 1.2 – Rar
 CCleaner Technician Edition 4.
4,14 MB
 AVG Internet Security 2014 Bui
164 MB
 Yandex Browser 34.0.1847.18774
54,8 MB
 7-Zip 9.34 Alpha TR | Katılıms
2,77 MB
 µTorrentPlus 3.4.2.32239 Final
3,83 MB
 VLC Media Player 2.1.4 Final T
47,9 MB
 WinRAR 5.10 Final TR | Katılım
4 MB
 Winamp Pro 5.666 Build 3516 Fi
16,8 MB
 TeamViewer Enterprise 9.0.2994
6,25 MB
 Super Codec Pack 2.1.3 | Katıl
54,5 MB
 Skype 6.16.0.105 Final TR | Ka
25,4 MB
 Revo Uninstaller Pro 3.0.8 Fin
10,6 MB
 Picasa Photo Organizer 3.9.137
16,9 MB
 Nero 2014 Micro Lite 15.0.2400
37,9 MB
 Dosyaya Ait Yorumlar

Henüz Yorum Yazılmamıştır...
|
|
|
|
|
|
Telif Hakkı 2012 Vezirportal.com a Aittir. Her Hakkı Saklıdır.


Vezirportal.Com adresi üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler izinsiz kullanılamaz.

www.vezirportal.com 'a giriş yapan bulunan ziyaretçiler, firmalar YASAL UYARI'yı ve Alt Taraftaki Uyarı 1 ve Uyarı 2 'yi Kabul Etmiş Sayılır.
UYARI 1 : www.vezirportal.com Sitesinde Yayınlanan Firmaların, Resimleri-Fotoğrafları, Telefon Numaraları, Adresleri, Ürün İlanları ve Diğer TÜM İçeriklerinin, Bilgilerinin YASAL Sorumluluğu Kayıtlı Firma'ya Aittir.İstenildiği Zaman Firma ile ilgili Tüm Bilgiler Silinecektir.İletişim Bölümünden Ulaşabilirsiniz.
UYARI 2 : Vezirportal.Com Websitesi içeriğinde yer alan firmaların bilgileri, telefon numaraları ve adresleri reklam amaçlıdır.Hiç bir Firma'dan Ücret Talep Edilmemektedir ve Ücret Alınmamıştır.Vezirportal.Com'a Eklenen Firma Bilgileri, Sitemize Giriş Yapan Ziyaretçiler veya Firma Sahipleri Ücretsiz Reklamlarını Yapması İçin, İzinsiz Kendileri Tarafından Ekleyebilmektedir.Bu yüzden Vezirportal.Com hiç bir şekilde YASAL sorumluluk kabul etmemektedir. Eğer Reklamını yani bilgilerinin silinmesini isteyenler iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirler. Vezirportal.Com Yönetimi...

Firma ekle, ücretsiz firma ekle, ilan ekle, firma rehberi,Firma, Firma ekle Ücretsiz ilan ekle, Bedava firma ekle,ücretsiz ilan ekle, ilan ekleyin, firma siteleri, firmasal reklamlar, ücretsiz firma scripti, link ekle, site ekle, firma ara, rehber sitesi, firmalar rehberi, şirket ekle,işyeri ekle, Türkiye reklam rehberi, istanbul reklam rehberi, rehber dizini, dizin rehberi.
Bu web sitesi, www.google.com hayranıdır.

Bu siteden en iyi görüntüyü 1024*768 ve üzeri ekran çözünürlüğünde alabilirsiniz. Tavsiye edilen internet tarayıcımız Mozilla Firefox'dur.

Sayfanın Yüklenme Zamanı : 0,1679688 saniyedir.

Sayfayı Tekrar YükleSayfayı Yenileyerek Yükle